Terug van weggeweest: Het Muziekgala 2023 in het Munttheater

Foto ter illustratie.© Getty Images

Weert
Silke van Deelen

Het Muziekgala 2023, door leerlingen van de LVO-scholen het College en de Philips van Horne, staat gepland op 21, 22 en 23 maart in het Munttheater in Weert.

De avond is gevuld met een variërend programma aan muziek. Van dans tot klassiek, pop en rock maar ook koorzang komt terug, waarbij alle muziekclusters (zo’n tachtig leerlingen) een gearrangeerd koornummer neerzetten onder begeleiding van een band. Extra bijzonder is dat dit jaar niet alleen onder- en bovenbouw leerlingen van de LVO-scholen meedoen, maar ook een aantal kinderen van de basisschool die komend jaar naar een van de LVO-scholen gaan. Daarnaast staan enkele oud-examenleerlingen nog een keer op het podium in een band samen met middelbare scholieren.

De leerlingen Jeroen Broens en Anne Hengeveld presenteren de muzikale avond. De organisatie van het Muziekgala bestaat uit de vier muziekdocenten Sharon van Dael, Sven Heijman, Saskia van den Berg en Fons Heuvelmans. Een ticket kost 15 euro, inclusief een pauzedrankje. Aanvang 19.30 uur.

Tickets zijn te koop via www.munttheater.nl.