Proms Sevenum: vier dagen muziek in sporthal met thema Forever Young

Het affiche van Proms Sevenum.© Harmonie Unie

Sevenum -

Met Proms Sevenum wil harmonie Unie voor meer verbinding zorgen in het dorp. Van 6 tot 9 juli klinkt er onder het motto Forever Young vier dagen achtereen muziek in sporthal De Kruisweide.

Marcel van Lier

De harmonie wil niet alleen binnen de muziek dwarsverbindingen leggen, maar ook tussen leeftijdsgroepen, verenigingen, scholen en mantelzorgers. Deze laatste doelgroep wordt op de openingsavond een muzikaal programma aangeboden.

Op vrijdag en zaterdag komt iedereen die van muziek houdt, ruimschoots aan zijn trekken en volgt voor degenen die er geen genoeg van krijgen nog een afterparty met lokale dj’s.

Tijdens het Promsconcert is het podium gevuld met meer dan tachtig muzikanten, vijftig koorzangers en acht solisten. Het publiek wordt vermaakt met acht acts, van de Labberjoeks tot paaldansen. Het verhaal gaat over iemand die terugkijkt op ervaringen in het leven die ervoor hebben gezorgd dat de hoofdpersoon zich nog altijd forever young voelt.

Proms Junior

Op zondagmiddag is tijdens Proms Junior de beurt aan het opleidingsorkest en de slagwerkgroep van de harmonie. Hierbij wordt samengewerkt met de blokfluitgroep, de basisscholen en lokale verenigingen.

Kaartjes voor vrijdag en zaterdag zijn te koop vanaf 22,50 euro en voor zondag vanaf 3,50 euro. De kaartverkoop start woensdag 15 maart om 19.00 uur op de website en via Facebook en Instagram. Mantelzorgers ontvangen een uitnodiging.