Puzzelmarathon ten bate van hospice De Mantelhof

Foto ter illustratie.© De Puzzelprins

Heerlen -

Uit maar liefst 42.000 stukjes bestaat de enorme puzzel die in de maand april in Heerlen gelegd gaat worden in De Puzzelhof, het voormalige winkelpand van Pearl aan de Promenade II in Heerlen

redactie

Ieder stukje is symbolisch te koop voor 50 cent. De opbrengst van de puzzelmarathon is bestemd voor hospice De Mantelhof in Heerlen. Met de opbrengst kan het hospice, dat bijna helemaal draait op vrijwilligers, twee nieuwe kamers inrichten. De kamers zijn bedoeld voor respijtzorg, tijdelijke zorg voor ernstig zieke mensen om de thuissituatie even rust te geven.

Lees ook:Steven Cremers opent winkel in spelletjes en puzzels; ‘horecatijger’ van Heerlen is nu een puzzelprins

De Puzzelmarathon is een initiatief van De Puzzelprins en boekhandel Van der Velden van Dam. De Puzzelhof is geopend van zondag 2 april tot en met zondag 30 april Zeven dagen per week kunnen liefhebbers en passanten tijdens winkeltijden komen puzzelen en uiteraard tegen betaling puzzelstukjes adopteren.

Er treden regelmatig artiesten belangeloos op in de Puzzelhof. Op de Promenade bij De Puzzelhof vindt zaterdag 22 april een wafelbak-battle plaats tussen Chef Henk en Madame van Dam. Van de opbrengst van de verkoop van deze wafels worden puzzelstukjes geadopteerd. De paashaas opent op 2 april de Puzzelhof.