Oranje Vereniging Heerlen zet jubilerende vrijwilligers in het zonnetje

Een aantal jubilerende vrijwilligers poseert voor de fotograaf.© OVH

Heerlen -

Oranje Vereniging Heerlen heeft onlangs een aantal jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet.

redactie

Er waren bloemen en felicitaties voor Ramona van Bijnen, Marie-Jose van Cleef, Janine Piras, Fer Gubbels, John Sauve, Arnold van Gessel, Gitte Kroes, John Scheepers, Theo Latten en Joep Benders. Zij zijn allemaal tien jaar als vrijwilliger actief voor Oranje Vereniging Heerlen.

Een plaquette was er voor secretaris Karel Leentjens en OVH-voorzitter Chris Tiekstra, vanwege hun 25-jarige inzet voor de oranjevereniging. Oranje Vereniging Heerlen bestaat uit vrijwilligers die zich in hun eigen omgeving inzetten voor het welzijn en plezier van inwoners.

De vereniging verzorgt tijdens Koningsdag in de wijken van Heerlen en Hoensbroek kleinschalige en traditionele activiteiten voor kinderen tot 12 jaar.

In de week voor Koningsdag wordt een gratis huis-aan-huiskrant met het complete programma in Hoensbroek en Heerlen verspreid. Het programma is ook terug te vinden op www.oranjeverenigingheerlen.nl.

Mensen die als vrijwilliger een handje willen helpen bij de activiteiten op Koningsdag, kunnen contact opnemen met voorzitter, Chris Tiekstra, tel. 06-53259897.