Voormalig ‘minister’ van Gehandicaptenzaken Rick Brink geeft lezing in Meerssen

© ANP XTRA

Meerssen/Maastricht -

Voormalig (officieus) minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink verzorgt zaterdag 22 april van 14.30 tot 16.30 uur een lezing in gemeenschapshuis De Stip in Meerssen.

Redactie

De organisatie is in handen van stichting Gehandicapten Organisatie Meerssen (GOM). Brink is bekend met het hebben van een beperking en zet zich in voor een meer inclusieve samenleving. GOM omschrijft Brink als ‘de landelijke Peter Vrehen’, de onlangs overleden oprichter van Meerssense stichting.

Lees ook: Peter Vrehen overleden: de favoriete Maastrichtenaar van velen die opkwam voor mensen die dat niet meer voor zichzelf konden

„We nodigen jullie uit voor deze interessante bijeenkomst, waarbij hij komt vertellen over zijn ervaringen en hoe we samen aan een inclusievere samenleving kunnen werken, zodat we samen het gedachtegoed van Peter Vrehen kunnen voorzetten. Als GOM willen wij tijdens de presentatie ook stilstaan aan het overlijden van onze Peter”, schrijft de organisatie.

Mensen die hier gratis bij aanwezig willen zijn, kunnen zich tot 15 april aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen naar gommeerssen@gmail.com of door te bellen met voorzitter Leroy Verhoeven, bereikbaar op nummer 06-45260885.

Adres: Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen.