Voorlopig laatste Bijbelgespreksgroep klooster Wittem in teken van apostel Johannes

© Klooster Wittem

Wittem -

De maandelijkse bijeenkomst van de Bijbelgespreksgroep in klooster Wittem, op woensdag 12 april van 19.30 tot 21.00 uur, staat geheel in het teken van de apostel Johannes.

Redactie

Voor wie verhinderd is, wordt de bijeenkomst donderdag 13 april van 14.00 tot 15.30 uur herhaald. Het gaat om samenkomsten in de reeks Verhalen van God en mensen, waarin telkens bijzondere mensen uit de Bijbel centraal staan. Het betreft de voorlopig laatste bijeenkomst van de groep. Pas in september wordt het programma weer hervat.

Lees ook: Gouverneur Emile Roemer drie dagen het klooster in voor een tv-programma: ‘Ik hoefde mijn telefoon niet in te leveren’

„De Bijbel gaat natuurlijk over God, maar altijd ook over mensen: mensen die Gods stem horen en deze volgen, mensen die hun vertrouwen stellen in God of die zich juist van Hem afkeren. Zo kort na Pasen staan we stil bij een van de naaste vertrouwelingen van Jezus, die bij Hem was tot zijn lijden en dood en die na zijn opstanding een belangrijke rol speelde in de eerste christengemeenschap”, schrijft het klooster.

Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden bij de balie, door te bellen met 043-4501741 of mailen naar ageeth.potma@redemptoristen.nl. Deelname kost 2,50 euro inclusief koffie of thee en kopieën.