Talentlab 2023 laat publiek kennismaken met nieuwe lichting podiumkunstenaars

© Getty Images

Maastricht -

Toneelgroep Maastricht en VIA Zuid houden vrijdag 14 april tussen 19.00 uur en middernacht, tijdens Museumnacht Maastricht, een nieuwe editie van Talentlab, bedoeld om een nieuwe generatie podiumkunstenaars een platform te bieden.

Redactie

De organisatie spreekt van een ‘artistieke potpourri’ en een ‘verkwikkend slaapmutsje’. „Dans, muziek, performance, choreografie, toneel, vormgeving, spel, regie en beeldende kunst vervlechten, botsen en verzoenen met elkaar. Een verrassende ervaring voor makers en publiek”, stellen de initiatiefnemers.

Lees ook: Limburgers aan het roer bij musical ‘Grease’: ‘De flirt tussen een vijftiger en een tiener, zoals in de film, dat kan nu echt niet meer’

Er is een doorlopend programma, bestaand uit optredens van vijf tot tien minuten. De acht artistiekelingen die voor het voetlicht treden zijn Daphne Agten, Philipp Cahrpit, Esra Çöpür, Laura Daelemans, Tabor Idema, Mathilde Nobel, Dries Notelteirs en Erik van de Wijdeven. Het geheel staat onder begeleiding van Paul Slangen en Joost Segers.

Talentlab vindt plaats in de Bordenhal, Plein 1992 nummer 15 in Maastricht. Reserveren (maximaal twee tickets, red.) kan tot uiterlijk donderdag 13 april via deze link. De kaarten zijn gratis.