Bevo verspeelt riante voorsprong maar pakt in de slotseconde alsnog een punt

Bevo-coach Richard Curfs op archiefbeeld.© Laurens Eggen

Panningen -

De handballers van Herpertz/Bevo HC hebben aan de tweede wedstrijd in de HandbalNL-League één punt overgehouden. In de eigen sporthal De Heuf kwam het tegen Volendam tot een 27-27 puntendeling.

Frans Jetten

De formatie van Richard Curfs kende na een 15-14 ruststand een goed begin van de tweede helft en liep uit naar een royale 25-19 voorsprong. In het laatste kwartier stokte de productie van de Panningers mede door twee ongelukkige tijdstraffen en uitstekend keeperswerk van de Noord Hollandse doelman die tot man van de wedstrijd werd uitgeroepen. Volendam werkte de achterstand weg en kwam kort voor tijd op een 26-27 voorsprong. In de slotseconde redde Daan Timmermans het punt voor de thuisploeg.

Curfs was na afloop zeer teleurgesteld. „Net als vorige week tegen Aalsmeer en afgelopen dinsdag tegen Quintus spelen we prima maar faalt de afwerking. We missen zeker twaalf of dertien 100 procent kansen. De scherpte ontbreekt. Daar zullen we het komende week over moeten hebben.” Volgende week staat voor de Limburgers een uitwedstrijd tegen het nog puntloze Tachos op het programma.