Ontdek Radekheim: stadse allure in historische omgeving

In het pittoreske Oud-Rekem, gelegen aan de rand van Maastricht, vinden we het nieuwe woonproject Radekheim terug. Dit project omvat 16 woningen en 10 appartementen die gebouwd zijn met oog voor de historische omgeving waarin ze gelegen zijn. Het resultaat is een kleinschalig ontwerp dat perfect opgaat tussen de naastgelegen authentieke bebouwing. Voor deze opdracht namen de ontwikkelaars gerenommeerde architecten uit Maastricht onder de arm. Het resultaat is een uniek project dat meteen rust en sereniteit uitstraalt.

Aangeboden door Vestio

Een groene oase in het hart van Oud-RekemRadekheim is gelegen aan een mooi stukje groen. Uniek is de inplanting van verschillende groene zones doorheen het project. De grasperken, streekgebonden struiken en een prachtig bloemenperk op het binnenplein dragen bij aan een aangename woonomgeving. Daarenboven bieden de groendaken voordelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en luchtkwaliteit. Hierdoor is Radekheim niet alleen een mooie plek om te wonen, maar ook een duurzame keuze.

© Vestio

Centraal gelegen in het gezellige Oud-RekemRadekheim ligt aan de gezellige Groenplaats, waar tal van terrasjes en restaurants gelegen zijn. Heerlijk om ’s morgens te ontwaken met een koffie of de dag af te sluiten met een streekbiertje. Daarnaast liggen alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, supermarkten… hier binnen handbereik. Op 5 minuten kom je op de Steenweg, waar tal van handelszaken gesitueerd zijn. Dankzij de vlotte toegang tot de autostrade E314 kan je je makkelijk verplaatsen naar grotere steden als Maastricht en Hasselt. Daarnaast sluit de dorpskern aan op het uitgebreide fietsnetwerk langs de grens, het kanaal en de Maas.

Prachtig afgewerkte appartementenAlle appartementen in Radekheim zijn volledig instapklaar afgewerkt met prachtige materialen. Verhuizen is dus meteen mogelijk. Er is nog één ruim appartement beschikbaar, gesitueerd aan de gezellige Groenplaats. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers en een gezellig inpandig terras. Het hellend plafond zorgt voor een speelse dynamiek. De andere appartementen zijn gelegen in het gebouw dat evenwijdig staat met het Poortgebouw. Hier is tevens elk appartement voorzien van een open leefruimte, twee slaapkamers en een ruim overdekt terras. Hier baadt je in een zee van licht dankzij de royale raampartijen.

© Vestio

Laat je inspireren door woonproject RadekheimAls je op zoek bent naar een nieuwe woonplek, dan is Radekheim zeker het overwegen waard. Het is een uniek project in een historische omgeving, waarbij veel aandacht is besteed aan groen en duurzaamheid. Door de ligging in Oud-Rekem heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en kun je genieten van de gezellige Groenplaats met zijn vele terrasjes en restaurants. Daarnaast bieden de nabijgelegen steden Maastricht en Hasselt nog meer mogelijkheden voor ontspanning en vertier.

De appartementen zijn stijlvol en luxe afgewerkt, met gebruik van hoogwaardige materialen. Dit betekent dat je meteen kunt verhuizen en volop kunt genieten van je nieuwe appartement.

© Vestio

Wil je meer weten over Radekheim en de mogelijkheden die dit project biedt? Neem dan contact op met Vestio via 011 80 00 of info@vestio.com en vraag naar een persoonlijke rondleiding. We vertellen je graag meer over de bijzondere locatie, de unieke architectuur en de prachtige afwerking van de laatste beschikbare appartementen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw appartement of gewoon benieuwd bent naar dit bijzondere project, Radekheim is zeker een bezoekje waard. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen en te laten zien waarom Radekheim zo’n bijzondere plek is om te wonen.