Receptie kampioenen BC Onder Ons in D’n Haammaeker

Het kampioensteam bestaande uit Onno van Knippenberg, Rob Geelen en Toine Hobus (staand vlnr) en knielend links Jochen op ’t Roodt en rechts Erik Versteegen.© BC Onder Ons

Neer -

Een bijzondere prestatie van het eerste team van BC Onder Ons: de beugelaars uit Neer zijn voor de vijfde maal op rij Nederlands kampioen geworden in de ereklasse. Vrijdag 26 mei wordt de kampioenen een receptie aangeboden.

Redactie

Het succesvolle team bestaat uit Onno van Knippenberg, Rob ­Geelen, Toine Hobus, Jochen op ‘t Roodt en Erik Versteegen.

In een laatste spannende competitiewedstrijd, waarin nog drie teams kampioen konden worden, stelde het vijftal uit Neer de titel veilig. Tevens werd Rob Geelen persoonlijk Nederlands kampioen in de ereklasse en Har Silvrants persoonlijk Nederlands kampioen in de tweede klasse.

Kampioen of niet, BC Onder Ons kende een wisselvallig seizoen. In de eerste competitiewedstrijd werd wellicht de basis gelegd. Met liefst 5-0 stuurde Neer medetitelkandidaat Helden 1 naar huis. Vervolgens liep het in een lange competitie ook wel eens minder en werden vooral tegen de op papier mindere teams punten verspeeld. Uiteindelijk bleven er drie titelkandidaten over: Tegelen, Helden en Neer.

De receptie is vrijdag 26 mei van 20.00 tot 21.00 uur op de beugelbaan gelegen in gemeenschapshuis D’n Haammaeker, Hoogstraat 2 in Neer.