Shoppen in Maastricht: Bij ANTOON vind je tijdloze, duurzame mode voor een eerlijke prijs

© ANTOON BASICS.

In het voormalige ZILCH-pand op de Rechtstraat 23 vind je sinds kort mannenmodezaak ANTOON, het broertje van damesmodemerk ZILCH. In het verleden voerde ZILCH een mannenlijn die bekend stond om zijn linnen pakken, zijden T-shirts en overhemden. Tot op dag van vandaag, zelfs na 30 jaar, is hier nog vraag naar. Mede hierdoor ontstond de wens om weer mannenkleding te gaan maken.

Aangeboden door ANTOON BASICS

In de sfeervol ingerichte winkel voel je je direct op je gemak. Het personeel is deskundig en helpt graag bij het vinden van de items die het beste passen bij je persoonlijke stijl en behoeften. De winkel heeft een karakteristieke en eigentijdse uitstraling, waarbij de focus ligt op de kleding zelf. De rekken zijn gevuld met een collectie van kleurrijke basics, waaronder T-shirts, truien, jassen, broeken en accessoires. De kleding kenmerkt zich door de neutrale uitstraling. Bij ANTOON vind je geen opzichtige logo’s of onnodige details.

ANTOON onderscheidt zich van andere mannenmodezaken door de focus te leggen op kwaliteit en duurzaamheid. De kledingstukken van ANTOON zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals biologisch katoen, zijde, kasjmier, linnen en jak wol. Dit betekent dat de kleding niet alleen lang meegaat, maar ook beter is voor het milieu. Op dit moment wordt het grootste deel van de collectie duurzaam geproduceerd, het streven is om binnen afzienbare tijd volledig duurzaam te zijn.

Door de jarenlange samenwerking met zijn producenten kent ANTOON de productiemethoden en de arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Omdat ANTOON rechtstreeks afneemt van de producent ontstaat er een kortere weg van producent naar consument en is de collectie verkrijgbaar tegen eerlijke, betaalbare prijzen.

ANTOON is een geweldige toevoeging aan de Rechtstraat in Maastricht. De focus op duurzaamheid en kwaliteit, gecombineerd met een tijdloze uitstraling en deskundig personeel, maken dit een winkel die zeker een bezoek waard is voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve basics voor hun garderobe.

© ANTOON BASICS.

ANTOON BASICS, Rechtstraat 23, Maastrichtwww.antoonbasics.com