Forse vertraging op A2 en A73 door ongeluk bij Het Vonderen

© Rijkswaterstaat

Echt -

Het verkeer op de A2 en A73 richting Maastricht moest donderdagochtend rekening houden met forse vertraging vanwege een ongeluk ter hoogte van knooppunt Het Vonderen. Twee rijstroken waren dicht.

Redactie

Dat meldde Rijkswaterstaat op Twitter. Op het hoogtepunt stond er op de twee snelwegen meer dan tien kilometer file volgens de ANWB. Er was meer dan dertig minuten vertraging op de A2 richting Maastricht, maar ook het verkeer op de A73 moest rekening houden met een half uur vertraging. Inmiddels is de weg weer vrij.

Hoe het ongeluk exact heeft kunnen gebeuren en of er gewonden zijn gevallen, is onbekend. Daar wordt onderzoek naar gedaan.

Kapotte vrachtwagen

Het verkeer op de A73 in noordelijke richting moest ook rekening met een vertraging van meer dan een half uur, vanwege een file van rond de vijf kilometer door een kapotte vrachtwagen bij knooppunt Tiglia. Twee rijstroken werden afgesloten en het verkeer is tijdelijk over de vluchtstrook geleid. De weg is rond tien uur weer vrijgegeven.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.