De krant lezen op je tablet of mobiel

In 2 stappen geregeld.

De Limburger lezen op je tablet of mobiel , waar en wanneer jij dat graag wilt. Dat doe je met de DL krantenapp. Op deze app krijg je ook L-magazine en veel digitale extra’s. De DL krantenapp is gratis voor jou als abonnee. Eenvoudig in 2 stappen geregeld.

 • Eenvoudig en overzichtelijk
 • Alle regio-edities beschikbaar
 • Onbeperkt het archief gebruiken
 • Ook offline lezen, ideaal op reis

Bekijk hier de uitleg:

> Bekijk hier de uitleg voor Android

Stap 1 Maak een digitaal account

Om de DL krantenapp en de andere digitale producten van De Limburger te kunnen gebruiken, heb je een digitaal account nodig. Klik op de button en we helpen je graag verder.

Stap 2 Download de DL krantenapp

De DL krantenapp is er voor iPad / iPhone en voor Android toestellen. Klik op de button en we helpen je graag verder. We hebben bijvoorbeeld een korte instructievideo voor je.

Android versie 4.2 en hoger

iOS versie 9.0 en hoger

Ben je nog geen abonnee?

Probeer De Limburger nu 14 dagen gratis!

Direct starten met lezen

Veelgestelde vragen

Het aanmaken van een account is nodig wanneer je een abonnement hebt op De Limburger en nog geen inloggegevens hebt. Zo mis je geen enkele digitale uitgave van De Limburger.

 • Ben je abonnee en beschik je over inloggegevens? Dan hoef je geen account aan te maken. Download de app en voer je inloggegevens in.
 • Ben je abonnee, maar heb je nog geen inloggegevens? Klik dan hier.
 • Ben je nog geen abonnee, maar wil je De Limburger digitaal lezen? Klik dan hier.

Het niet kunnen inloggen kan meerdere oorzaken hebben en daarom ook meerdere oplossingen. Hieronder volgen de meest voorkomende:

 • Wachtwoord verkeerd ingevuld. Probeer het opnieuw of kies voor wachtwoord vergeten.
 • Verwijder de app van je telefoon, installeer deze opnieuw en probeer opnieuw in te loggen.
 • Lukt het nog steeds niet om in te loggen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen via deze link.

Het is helaas nog niet mogelijk om je e-mailadres voor de digitale krant online te wijzigen. Wil je inloggen met een ander e-mailadres? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Het is nog niet mogelijk om puzzels online in te vullen. Wel is het mogelijk om de puzzels uit te printen.

In de app kun je op ‘archief’ klikken en dan zie je een overzicht van eerdere uitgaven. Ben je op zoek naar een ouder artikel? Ga dan naar delimburger.nl/archief. Na het inloggen tref je links de mogelijkheid om te zoeken in ons digitale archief.

Dit is geen standaard functionaliteit en niet mogelijk vanuit de app. Via de website kun je wel de pagina afdrukken als PDF bestand. Hiervoor dien je juiste software te installeren. Sommige browsers bieden deze functionaliteit standaard aan (Google Chrome).

In de app kun je het lettertype niet vergroten. Wil je de leesbaarheid van een artikel vergroten, klik dan één keer op het artikel. In de webversie (computer) kun je ook op een artikel klikken voor een betere leesbaarheid. Ook is het mogelijk om in- en uit te zoomen.

De meeste artikelen kun je afzonderlijk lezen door er een keer op te klikken. De strips en overlijdensadvertenties kun je niet afzonderlijk lezen.

Per inlogaccount kun je de app op maximaal drie apparaten gratis downloaden en gebruiken.

Het is mogelijk om een andere editie van De Limburger te lezen. Dat is een van de voordelen van digitaal lezen. Klik in de app in het hoofdmenu op 'regio wijzigen'. Geef daar een woonplaats of postcode in van een locatie waarover je het nieuws wilt lezen. De editie zal zich automatisch aanpassen aan de ingegeven postcode of woonplaats. Lees je online op jouw computer, geef dan bovenin de woonplaats of postcode in.

Je kunt uitgaven automatisch laten downloaden op je toestel. Automatisch downloaden van de uitgaven is allen mogelijk wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Geldig abonnement
 • Er is verbinding met het internet
 • App blijft in de achtergrond open staan.
 • Je hebt 'berichtgeving' actief staan bij de instellingen van je app en toestel.