• Tip ons
  • Digitale krant
  • Service
  • Voordelen
  • Webshop
  • Abonneren
  • Aanmelden
Menu
De Limburger
Zoeken
De Limburger
  • Nieuws
  • Regio
  • Sport
  • Lifestyle
  • Video
  • Vastelaovend
  • Weer
    -°C
  • File
    13km
  • Zoeken
  • Eten & Drinken
  • Cultuur
  • Entertainment
  • L-magazine
  1. Chocoladerepen in aparte smaken: top of flop?

    Chocoladerepen in aparte smaken: top of flop?

  1. Makkelijke borrelhapjes: naan op z’n Mexicaans

    Makkelijke borrelhapjes: naan op z’n Mexicaans

    Zet eens iets bijzonders op tafel, wat helemaal niet moeilijk te maken is. Serveer bijvoorbeeld naan...

  2. Restaurantsite Iens gaat verder als TheFork

    Restaurantsite Iens gaat verder als TheFork

    Restaurant- en reserveringssite Iens gaat verder onder een andere naam. Het reserveringssysteem dat ...

  3. Fruitige Franse charmeur waar je spontaan van gaat huppelen

    Fruitige Franse charmeur waar je spontaan van gaat huppelen

    Op de markt hebben ze zich al laten zien. Nog niet in volle glorie. Daarvoor is het net te vroeg ond...

  4. Een triomf uit de armeluiskeuken

    Een triomf uit de armeluiskeuken

    Konijn associëren veel Limburgers met knien in ’t zoer. Dit is ook een gerecht met konijn dat uit he...

  5. ‘Fabrikanten stimuleren het eten van vlees op pakjes’

    ‘Fabrikanten stimuleren het eten van vlees op pakjes’

    Wie een maaltijd kookt met een pakje uit de supermarkt, krijgt daarbij bijna altijd het advies vlees...

  6. Maak in een handomdraai deze overheerlijke kerstomaatjessoep

    Maak in een handomdraai deze overheerlijke kerstomaatjessoep

    Vroeger moest je ervoor naar een delicatessenzaak, maar tegenwoordig hebben ook veel grotere superma...
  7. Restaurantrecensie: JEF, bijna chef met culinair lef

    Restaurantrecensie: JEF, bijna chef met culinair lef

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt JEF...

  8. Krokante zalmrolletjes met spinazie en roomkaas

    Krokante zalmrolletjes met spinazie en roomkaas

    Als wij iets te vieren hebben, maken wij verse zalm met spinazie en roomkaas in knapperig deeg. De z...

  9. Koken als besturen: of op je vingers zitten, of gas geven

    Koken als besturen: of op je vingers zitten, of gas geven

    Koken leerde Dieudonné Akkermans (57) van zijn Zeeuws-Vlaamse moeder: mosselen met friet. Nu bereidt...

  10. Een verleidelijke cocktail met bier met Valentijn

    Een verleidelijke cocktail met bier met Valentijn

    Wat brengt de postbode, bol.com of de fout parkerende koerier overmorgen voor de ongeduldige hunkera...

  11. Internationale pizzadag? Elke dag is pizzadag voor deze bakkers!

    Internationale pizzadag? Elke dag is pizzadag voor deze bakkers!

    Gesmolten kaas,een krokante bodem én wat liefde van de kok. Dat zijnde belangrijkste ingrediënten vo...
  12. Dit is de beste biersoort bij winterweer

    Dit is de beste biersoort bij winterweer

    Zoet, kruidig, complex en bomvol alcohol. Maar bij bar winterweer is er geen betere biersoort denkba...
  13. Ristorante Porta Mosa: ‘veel witte pasta, weinig avontuur’

    Ristorante Porta Mosa: ‘veel witte pasta, weinig avontuur’

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt ‘Ri...

  14. Spruitjes-boerenkoolstamppot met worst en walnoten

    Spruitjes-boerenkoolstamppot met worst en walnoten

    In deze stamppot gaan twee van 's lands favoriete wintergroenten: spruitjes én boerenkool blijken ee...
  15. Paus uitgedaagd: vegan challenge voor één miljoen dollar

    Paus uitgedaagd: vegan challenge voor één miljoen dollar

    Paus Franciscus mag 1 miljoen dollar besteden aan een goed doel naar keuze als hij in de vastentijd ...

  16. Bienenstich van oma Annie; ouderwets lekker, maar modern gemakkelijk

    Bienenstich van oma Annie; ouderwets lekker, maar modern gemakkelijk

    Bienenstich: bedacht in Duitsland, maar bekend in Limburg. Ook in de keuken van Annie, waar de ‘bije...

  17. Doe toch niet zo moeilijk over eten

    Doe toch niet zo moeilijk over eten

    Is het beter om tarwe- dan witbrood te eten? Hebben we minstens 450 gram groente per dag nodig? Stef...

  18. Geen buikpijn en toch lekker eten

    Geen buikpijn en toch lekker eten

    Acht van de tien mensen die Irene Lelieveld uit Sittard adviseert over gezonde voeding hebben last v...

  19. McDonald’s breidt uit: zeker 50 restaurants erbij

    McDonald’s breidt uit: zeker 50 restaurants erbij

    Liefhebbers van een BigMac of McFlurry opgelet: McDonald’s wil uitbreiden in Nederland en jaarlijks ...

  20. Een dieprode lustopwekker uit de bakermat van de liefde

    Een dieprode lustopwekker uit de bakermat van de liefde

    Rode rozen, dozen chocolade, snoepjes in de vorm van smachtende lipjes, kanten slipjes en rendez-vou...

  21. Heel Holland bakt sluit af met kijkcijferrecord: bijna 4 miljoen

    Heel Holland bakt sluit af met kijkcijferrecord: bijna 4 miljoen

    De finale van Heel Holland bakt heeft voor een kijkcijferrecord gezorgd. Naar de ontknoping van het ...

  22. Maroeska boos op Omroep MAX: ‘Elke zondag een knoop in mijn maag’

    Maroeska boos op Omroep MAX: ‘Elke zondag een knoop in mijn maag’

    Maroeska Metz (60) kwam in een rel terecht omdat ze vals zou spelen in Heel Holland Bakt. Ze verwijt...

  23.  Weinig ‘wow’ in het eten bij Wen Chow

    Weinig ‘wow’ in het eten bij Wen Chow

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Wen...

  24. Als het op chips lijkt, lusten kinderen wel echte kaas

    Als het op chips lijkt, lusten kinderen wel echte kaas

    Is er nog hoop voor een zout of zoet tussendoortje nu een gezonde levensstijl steeds meer terrein wi...

  25. Lasagne met gehakt en bechamelsaus

    Lasagne met gehakt en bechamelsaus

    Een perfecte lasagne staat als een huis, en heeft geen druppel saus op het bord.
  26. Pas 34, maar al een half leven in de hotellerie

    Pas 34, maar al een half leven in de hotellerie

    Floris Kemper (34) is precies een maand directeur/gastheer van Kruisherenhotel Maastricht. „Ik zag d...

  27. Romige winterkroketjes met pastinaak

    Romige winterkroketjes met pastinaak

    Zo eind januari ben ik volop met lenterecepten bezig. Met asperges en aardbeien, bijvoorbeeld. Net a...

  28. Ondergedompeld in een aquarium vol chocola

    Ondergedompeld in een aquarium vol chocola

    Houdt uw kennis van de Belgische chocolade op bij het feit dat hij lekker is? Neem dan eens een kijk...

  29. Het geheim van de kok en de kunst van het weglaten

    Het geheim van de kok en de kunst van het weglaten

    Kok Rob Kramer (32) uit Beringe won eerder deze maand de eerste prijs op de Horecava in Amsterdam me...

  30. Aantal fastfoodrestaurants in de lift

    Aantal fastfoodrestaurants in de lift

    Nederland telt 422 fastfoodrestaurants. Dat is 17 procent meer dan vijf jaar geleden. En het einde i...

  31. Jan Linders haalt salades terug om sulfiet

    Jan Linders haalt salades terug om sulfiet

    In een aantal salades die worden verkocht bij supermarkten van Jan Linders zit te veel sulfiet. Daar...

  32. Nieuwe culinaire sjpas in ‘Zitterd’

    Nieuwe culinaire sjpas in ‘Zitterd’

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt G7 ...

  33. Thuisbezorgrestaurants uit Limburg vallen in de prijzen

    Thuisbezorgrestaurants uit Limburg vallen in de prijzen

    Voor de vijfde keer op rij maakte de website Thuisbezorgd.nl de winnaars bekend van de Best Restaura...

  34. Stevige winterrisotto met radicchio, spek en gorgonzola

    Stevige winterrisotto met radicchio, spek en gorgonzola

    Voor deze stevige winterrisotto gebruik ik alleen water. Bouillon is absoluut niet nodig: het spek, ...
  35. Whatsappen in ons restaurant? Dan ga je maar thuis eten

    Whatsappen in ons restaurant? Dan ga je maar thuis eten

    Mensen die de hele avond whatsappen in een restaurant. Of een uitgebreid telefoongesprek voeren. Bij...

  36. Kippakketjes met zelfgemaakte pesto en mozarrella

    Kippakketjes met zelfgemaakte pesto en mozarrella

    Een makkelijke maaltijd met slechts een paar gezonde ingrediënten. Deze kipfilets met zelfgemaakte p...

  37. Kids kunnen kiezen: boekje of speeltje bij McDonald’s Happy Meal

    Kids kunnen kiezen: boekje of speeltje bij McDonald’s Happy Meal

    McDonald’s Nederland geeft klanten voortaan de keuze uit een speeltje of een leesboekje als cadeautj...

  38. Blauwe voeten als delicatesse: het is een heel gevoelig proces

    Blauwe voeten als delicatesse: het is een heel gevoelig proces

    Ze hebben rust, tijd en duisternis nodig. Tien, elf maanden duurt het voordat de pied bleu’s rijp zi...

  39. Maakt Koos van Stramproy meer dan het dorp van de vlaaiensound?

    Maakt Koos van Stramproy meer dan het dorp van de vlaaiensound?

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt ‘Bi...

  40. Eieren en prei aan de voordeur: hoe en waar begin je daaraan?

    Eieren en prei aan de voordeur: hoe en waar begin je daaraan?

    Boodschappen doen vanaf de bank. Op tv komen de reclames met regelmaat voorbij. Even intikken op de ...

  41. Snelle no-bake mueslirepen, met of zonder choco

    Snelle no-bake mueslirepen, met of zonder choco

    De smaak van deze snelle no-bake mueslirepen doet denken aan Snickers, helemaal als je ze nog van ee...
  42. Test: alle ballen verzamelen

    Test: alle ballen verzamelen

    Minder vlees eten: het prijkt op menig lijstje met goede voornemens. Ons panel proeft zeven merken v...
  43. ‘Of je nu geweldig eten serveert of goede muziek draait, het genot is bijna hetzelfde’

    ‘Of je nu geweldig eten serveert of goede muziek draait, het genot is bijna hetzelfde’

    Nick Bril (34) uit het Zeeuwse Breskens is niet alleen samen met Sergio Herman chef-eigenaar van twe...

  44. Italiaanse klassieker met een kleine twist

    Italiaanse klassieker met een kleine twist

    Een klassiek Italiaans gerecht waar het hele gezin dol op is. Melanzane alla parmigiana, met stokbro...

  45. AH onder vuur vanwege té succesvolle serviesspaaractie

    AH onder vuur vanwege té succesvolle serviesspaaractie

    Albert Heijn stelt veel klanten teleur door hun spaaractie voor een met vogeltjes gedecoreerd servie...

  46. Kil en guur? Dat roept om een hartige schotel uit een Irish pub

    Kil en guur? Dat roept om een hartige schotel uit een Irish pub

    Vaak zijn het niet de prachtige, grote kookboeken met schitterende foto’s die het meest geraadpleegd...

  47. Prijzen thee en koffie flink omhoog in lunchrooms

    Prijzen thee en koffie flink omhoog in lunchrooms

    De prijzen van een bak koffie en een kop thee in lunchrooms zijn harder gestegen dan de inflatie. Da...

  48. Heel mini-Holland Bakt... deze heerlijke kindermuffins uit Roggel

    Heel mini-Holland Bakt... deze heerlijke kindermuffins uit Roggel

    Niet alleen ‘grote mensen’ zijn in de ban van Heel Holland Bakt. Ook kinderen vinden het heerlijk om...

  49. Geplukt konijn eten in een schaapsstal 2.0

    Geplukt konijn eten in een schaapsstal 2.0

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt De ...

  50. Buitenbeentjesschap voor ‘misvormde’ producten

    Buitenbeentjesschap voor ‘misvormde’ producten

    Albert Heijn verkocht al ‘buitenbeentjes’: bijvoorbeeld misvormde komkommers, te kleine pruimen en s...

  51. Maak deze knapperige gnocchi volgens de Romeinse manier

    Maak deze knapperige gnocchi volgens de Romeinse manier

    De Romeinen maken gnocchi op een heel eigen manier. Van semolino ofwel griesmeel, waarvan wij onze v...
  52. Oma Annie gunt je kliekjes een tweede leven in deze gezonde soep

    Oma Annie gunt je kliekjes een tweede leven in deze gezonde soep

    Kliekjessoep. Het klinkt niet heel erg aantrekkelijk. Toch is deze soep, met groente die je overhebt...

  53. Bon Appetit: Spaanse vissoep op twee pitjes

    Bon Appetit: Spaanse vissoep op twee pitjes

    In een camper reisden Annette Vroomen haar partner Hermans zowat de halve wereld rond. Overal kookte...

  54. Getest: quiches van de supermarkt. Er zitten lekkere bij

    Getest: quiches van de supermarkt. Er zitten lekkere bij

    Van ontbijt tot late snack: een hartige taart gaat er altijd wel in. Ons panel proeft vijf varianten...
  55. Burgerlijk: malse burgers met likken mayo

    Burgerlijk: malse burgers met likken mayo

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Bur...

  56. Lekker stampen! Extra romige hutspot met pastinaak en gehaktballetjes

    Lekker stampen! Extra romige hutspot met pastinaak en gehaktballetjes

    Hutspot met gehaktballetjes is altijd een goed idee, zo na de feestdagen. In deze hutspot is de wort...
  57. Mini-oliebollen van boekweitpap met knisperende kaneelsuiker

    Mini-oliebollen van boekweitpap met knisperende kaneelsuiker

    Nog even en 2018 is weer geschiedenis. De jaarwisseling bracht ik als klein kind door in een walm va...
  58. Balinese magie met kruiden in de Donderberg

    Balinese magie met kruiden in de Donderberg

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Bal...

  59. De snert van Janneke Philippi, ook als je geen wintermens bent

    De snert van Janneke Philippi, ook als je geen wintermens bent

    Heel eerlijk: ik ben geen wintermens, maar van een pan erwtensoep op het vuur kan ik heel gelukkig w...
  60. Er zit meer plezier onder kurk en dop: knallen met bier

    Er zit meer plezier onder kurk en dop: knallen met bier

    Waarom altijd met wijn en champagne de overstap van oud naar nieuw beklinken? Er is zoveel ander ple...

  61. Failliet Taco Bell maakt doorstart: restaurants waarschijnlijk binnen paar dagen weer open

    Failliet Taco Bell maakt doorstart: restaurants waarschijnlijk binnen paar dagen weer open

    Taco Bell maakt een doorstart, en dus gaan de drie vestigingen in Brabant van de keten met Mexicaans...

  62. Gezonde soep voor de nodige balans in de lekkere decembermaand

    Gezonde soep voor de nodige balans in de lekkere decembermaand

    De feestdagen staan in het teken van veel en lekker eten. Ik verheug me er altijd van tevoren al op....
  63. Verdwenen kerstgroente terug op het bord

    Verdwenen kerstgroente terug op het bord

    Kardoen.Voor de Maastrichtse chic was het ooit een exclusieve kerstgroente. Op initiatief van een gr...
  64. Pizza, ijs en gehaktballen worden gezonder

    Pizza, ijs en gehaktballen worden gezonder

    Fabrikanten en supermarkten maken in 2019 nog meer werk van het meest populaire goede voornemen van ...

  65. Aardpeersoep met tijmchips: maak 'm nu het nog kan!

    Aardpeersoep met tijmchips: maak 'm nu het nog kan!

    Aardpeertjes, topinamboer, Jeruzalem-artisjokken... deze grillige winterknolletjes die nu weer volop...
  66. Een restaurant-imperium dankzij Goede Tijden

    Een restaurant-imperium dankzij Goede Tijden

    Dimphy Roufs (38) opende op haar 24ste haar eerste, eigen restaurant. Veertien jaar later staat de t...

  67. ‘Rode wijn grote veroorzaker migraineaanval’

    ‘Rode wijn grote veroorzaker migraineaanval’

    Ruim een derde van de migrainepatiënten wijst alcohol aan als uitlokker van een hoofdpijnaanval. Voo...

  68. 'Dit recept voor stoofpot is 118 jaar oud en nog steeds een winnaar'

    'Dit recept voor stoofpot is 118 jaar oud en nog steeds een winnaar'

    Het jachtseizoen is in volle gang: tijd voor stoofpot! Heb jij het niet zo op wild? Geen paniek! Run...

  69. Afvallen tijdens de feestdagen? Het kan

    Afvallen tijdens de feestdagen? Het kan

    De feestdagen zorgen vaak voor vetaanwas. Maar wie oplet en vasthoudt aan eet- en beweegroutines, ka...

  70. Hoe vier je twee Michelinsterren? Met bitterballen in de kroeg

    Hoe vier je twee Michelinsterren? Met bitterballen in de kroeg

    Nico en Sonja Boreas wilden meer rust toen ze in 2016 stopten in Heeze. Maar rustig hebben ze het da...

  71. Château Neercanne over verlies Michelinster: ‘Er waren tranen’

    Château Neercanne over verlies Michelinster: ‘Er waren tranen’

    Het verlies van de Michelinster voor Château Neercanne in Maastricht slaat in als een bom. Na 34 jaa...
  72. Voor Sabero kwamen 2 sterren als verrassing

    Voor Sabero kwamen 2 sterren als verrassing

    Nico en Sonja Boreas, beiden 50 jaar oud, zijn blij verrast met de twee sterren die ze in een keer k...

  73. Michelin ontneemt Limburg vier sterren

    Michelin ontneemt Limburg vier sterren

    De vreugde over de twee nieuwe Michelin sterren voor Sabero in Roermond wordt overschaduwd door het ...
  74. Roermonds restaurant krijgt in een keer twee Michelinsterren

    Roermonds restaurant krijgt in een keer twee Michelinsterren

    Nico en Sonja Boreas van restaurant Sabero in Roermond hebben twee Michelin sterren gewonnen. Uniek ...
  75. Twaalfde Trappist: prima dik schuim met mooie belletjes

    Twaalfde Trappist: prima dik schuim met mooie belletjes

    Bidden en werken –ora et labora- is al eeuwenlang de ‘core business’ van de cisterciënzers, Gods vli...
  76. Een niet te magere feestdis, en je moet wel van vlees houden

    Een niet te magere feestdis, en je moet wel van vlees houden

    Adina Petre uit Maastricht hoeft niet lang na te denken over het verzoek om een feestmaal uit haar g...

  77. Wie zijn de Limburgse kanshebbers voor een Michelinster?

    Wie zijn de Limburgse kanshebbers voor een Michelinster?

    Maandag maakt Michelin in Amsterdam bekend welk Nederlands restaurant een ster krijgt of moet inleve...
  78. De Köster in Weert: Krokante frieten, karige snacks

    De Köster in Weert: Krokante frieten, karige snacks

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt caf...

  79. Suikerloze Coca-Cola lijkt steeds meer op de gewone

    Suikerloze Coca-Cola lijkt steeds meer op de gewone

    De blikjes gewone Coke en de suikervrije versie lijken vanaf begin volgend jaar sprekend op elkaar. ...

  80. Deze sinaasappel-yoghurtsoufflé is de ultieme uitsmijter van elk diner

    Deze sinaasappel-yoghurtsoufflé is de ultieme uitsmijter van elk diner

    Dit dessert vind ik een perfecte afsluiting van een feestelijke etentje. De soufflé mag zo in een mo...
  81. Kerstdiner buiten de deur in het zuiden duurder en uitgebreider

    Kerstdiner buiten de deur in het zuiden duurder en uitgebreider

    Wie dit jaar met kerst buiten de deur gaat eten, moet gemiddeld 61 euro betalen voor een vijfgangend...

  82. Superfood rodekool in pot, blik of pak: deze komt als beste uit de test

    Superfood rodekool in pot, blik of pak: deze komt als beste uit de test

    Fotogenieker dan avocado, gezonder dan sinaasappels en winterhard als de sterkste pieper. Maar hoe s...
  83. Daarom heb je bij koud weer meer zin in alcohol

    Daarom heb je bij koud weer meer zin in alcohol

    Heb jij ‘s avonds, nu het steeds vroeger donker en buiten kouder wordt, ook meer zin een een glaasje...

  84. Lichte groentepasta met zalm of kip

    Lichte groentepasta met zalm of kip

    Op zoek naar een licht, maar ontzettend lekker recept? Dan is deze romige courgette pasta met pesto ...

  85. Geen zin in wéér gourmetten? Kies een van deze 9 alternatieven

    Geen zin in wéér gourmetten? Kies een van deze 9 alternatieven

    Met de feestdagen mag het gourmetstel weer van zolder. Maar het kan origineler. Van teppanyakigrill ...
  86. De chique coquilles met rösti van Monique uit Venlo

    De chique coquilles met rösti van Monique uit Venlo

    Tijdens de decembermaand draait de kookstudio van Monique Limburg uit Venlo op volle toeren. Iederee...

  87. Het beste Aziatische restaurant werkt voorzichtig aan vernieuwing

    Het beste Aziatische restaurant werkt voorzichtig aan vernieuwing

    Al een halve eeuw is restaurant Mei Wah een begrip in Eindhoven. GaultMillau bekroonde het vorige we...

  88. Een fancy kerstdiner hoeft geen fortuin te kosten

    Een fancy kerstdiner hoeft geen fortuin te kosten

    Advertenties schreeuwen in december maar één ding: kopen! Koop dat reeruggetje of die kreeft, dan wo...
  89. Maak zelf dit viergangendiner voor Kerstmis, plus als bonus amerettotruffels

    Maak zelf dit viergangendiner voor Kerstmis, plus als bonus amerettotruffels

    Kookboekenauteur Janneke Philippi uit Margraten wil laten zien dat je geen fortuin uit hoeft te geve...
  90. Een heerlijk avondje Sabero-surprises in Roermond

    Een heerlijk avondje Sabero-surprises in Roermond

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Sab...

  91. Heerlijke zuurkoolschotel met zalm als 'tussendoortje'

    Heerlijke zuurkoolschotel met zalm als 'tussendoortje'

    Een heerlijke zuurkoolschotel met zalm voor tussen de feestdagen door. De zalm gaart door de witte w...
  92. Vier recepten om van je berg chocolade af te komen

    Vier recepten om van je berg chocolade af te komen

    Nooit oude chocolade weggooien. En ook geen chocolekkers dat je niet op kunt. Chocolatier Ralph Hage...
  93. Jumbo haalt metworst terug wegens salmonella

    Jumbo haalt metworst terug wegens salmonella

    Supermarktketen Jumbo haalt per direct de Jumbo Brabantse metworst uit de schappen. De worst kan mog...

  94. Zo kom je na 5 december van je overgebleven pepernoten af

    Zo kom je na 5 december van je overgebleven pepernoten af

    De Sint en zijn pieten zijn morgen weer naar huis en de cadeautjes zijn uitgepakt: het sinterklaasfe...

  95. Chocolademix favoriet, taaitaai neemt in populariteit af

    Chocolademix favoriet, taaitaai neemt in populariteit af

    Er zijn veel verschillende soorten kruidnoten bijgekomen dit jaar: toffee crunch, aardbei met witte ...

  96. Restaurant Sabero in Roermond bij top nieuwe GaultMillau-gids

    Restaurant Sabero in Roermond bij top nieuwe GaultMillau-gids

    Restaurant Sabero in Roermond hoort volgens restaurantgids Gault&Milau tot de absolute top van Neder...
  97. De bakster houdt het puur en simpel, ook deze speculaastaart

    De bakster houdt het puur en simpel, ook deze speculaastaart

    Sinterklaastijd is speculaastijd. ‘De bakster’ uit Reijmerstok vindt het een heerlijke periode. Ze h...

  98. Heerlijk avondje wordt nog heerlijker met deze speculaasstoof

    Heerlijk avondje wordt nog heerlijker met deze speculaasstoof

    Hoe korter bij pakjesavond, hoe harder mijn potje speculaas-kruiden elk jaar weer strooit.
  99. Zó maak je het gourmetten gezellig én lekker

    Zó maak je het gourmetten gezellig én lekker

    In december halen we massaal het mini kookstel van de zolder. Hoe maak je gourmetten behalve gezelli...

  100. Diverso in Nederweert: Kittige pepertjes en romige papjes

    Diverso in Nederweert: Kittige pepertjes en romige papjes

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Div...
  101. Tiramisù met choco en speculaaskruiden: een torentje puur sint-geluk

    Tiramisù met choco en speculaaskruiden: een torentje puur sint-geluk

    Een eenvoudige tiramisù met chocolade en speculaaskruiden als smaakmakers. Een torentje puur sint-ge...
  102. Poepbacterie op touchscreens McDonald's

    Poepbacterie op touchscreens McDonald's

    Een hamburger bestellen via een touchscreen bij McDonald's? Grote kans dat op het scherm poepbacteri...
  103. Smeuïge pasta met zuivelspread

    Smeuïge pasta met zuivelspread

    Dit is ‘pasta net even anders’. De zuivelspread maakt deze pasta lekker smeuïg.

  104. Een visstoofje uit alle windstreken

    Een visstoofje uit alle windstreken

    We maken vandaag een hybride visstoof die geen naam heeft. Er zitten elementen in van de Portugese c...

  105. Koffie of thee? Je voorkeur is waarschijnlijk genetisch bepaald

    Koffie of thee? Je voorkeur is waarschijnlijk genetisch bepaald

    Uit nieuw onderzoek blijkt dat jouw voorliefde voor koffie of thee minder met persoonlijke smaak en ...
  106. Heel Holland bakt? Deze dames houden het lekker Limburgs

    Heel Holland bakt? Deze dames houden het lekker Limburgs

    Heel leuk die fondanttaarten, maar voor de smaak van vroeger moet je gewoon bij oma zijn. Zéker als ...
  107. Limburgse thuisbakkers delen hun favoriete recept

    Limburgse thuisbakkers delen hun favoriete recept

    Heel Holland bakt? Heel Límburg bakt. Deze thuisbakkers zijn zo genereus om de recepten van hun favo...
  108. Mrs. Robinson in Beek flirt met smaak

    Mrs. Robinson in Beek flirt met smaak

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Mrs...
  109. Lauwwarme salade met geroosterde geitenkaasjes

    Lauwwarme salade met geroosterde geitenkaasjes

    Crottins de chèvre zijn kleine, halfharde of harde geitenkaasjes ter grootte van een crotte (keutel)...
  110. Wetenschappers beweren dat je jezelf dunner kunt denken

    Wetenschappers beweren dat je jezelf dunner kunt denken

    Het lijkt erop dat het doen van gedachteoefeningen helpen bij het afvallen. De universiteit van Plym...
  111. Bladerdeeghapjes met groene asperges en brie

    Bladerdeeghapjes met groene asperges en brie

    Deze lekkere bladerdeeghapjes zijn perfect voor bij de borrel of serveer ze met salade als voorgerec...
  112. Test! Welke vegaburger komt in de buurt van het echte werk?

    Test! Welke vegaburger komt in de buurt van het echte werk?

    Overtuigd vegetariër of twijfelcarnivoor: in de supermarkt heb je de keus uit tal van vegaburgers. S...
  113. Na de frikandelvlaai en pizzavlaai komt Aldi nu met een kruidnotenvlaai

    Na de frikandelvlaai en pizzavlaai komt Aldi nu met een kruidnotenvlaai

    Supermarktketen Aldi scoorde vorig jaar (en opnieuw in de carnavalsperiode) met de frikandelvlaai, m...
  114. Toiletten in café schoner dan in ziekenhuis

    Toiletten in café schoner dan in ziekenhuis

    Openbare toiletten blijven een broeinest van bacteriën. Slechts vier op de tien wc’s krijgt het pred...
  115. Een sappige tomatensoep met 'muchos ballos'

    Een sappige tomatensoep met 'muchos ballos'

    Sappig rood comfort food. Dat is de soep, die Ray Simoen maakt op vakantie in het huisje van de stud...
  116. Zó maak je de perfecte kalkoen klaar

    Zó maak je de perfecte kalkoen klaar

    Hét gerecht tijdens Thanksgiving is natuurlijk kalkoen. Maar hoe maak je ’m nou precies klaar? Wij l...
  117. Brasserie Mijn Streek Heerlen kookt op hoog Bib-niveau

    Brasserie Mijn Streek Heerlen kookt op hoog Bib-niveau

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Bra...
  118. Witte bonensoep met bloemkoolblad en olijfolietoast

    Witte bonensoep met bloemkoolblad en olijfolietoast

    Het wordt kouder en dus ideaal weer voor een stevige soep om mee op te warmen. Gooi de stronk, het b...
  119. Te druk om elke dag vers te koken? De vriezer is je beste vriend

    Te druk om elke dag vers te koken? De vriezer is je beste vriend

    Na een lange dag geen tijd of puf om een maaltijd te bereiden? Word diepvrieschef. De Amerikaanse Ka...
  120. Wie zoet is krijgt letters: de grote chocoladetest

    Wie zoet is krijgt letters: de grote chocoladetest

    Nu de goedheiligman weer bijna in het land is, zijn ook de chocoladeletters niet aan te slepen. Maar...

  121. Deze oma’s pompoensoep brengt je weer op temperatuur

    Deze oma’s pompoensoep brengt je weer op temperatuur

    Nu de temperatuur daalt, is een maaltijd pas compleet met een soepje vooraf. Deze soep van oma Annie...
  122. Beste café van Limburg staat in Venlo

    Beste café van Limburg staat in Venlo

    Café De Klep in Venlo is als vierde geëindigd in de Café Top 100 van Vakblad Misset Horeca. Toch val...
  123. Geurige kipcurry met spinazie van wereldburger Poulomi

    Geurige kipcurry met spinazie van wereldburger Poulomi

    Calcutta, Mumbai, Dubai, Parijs, Singapore, Vaals en Maastricht. Poulomi Basu mag zich met recht een...
  124. Test: wat is de lekkerste appelmoes uit een potje?

    Test: wat is de lekkerste appelmoes uit een potje?

    Aan het slot van het oogstseizoen belanden aardig wat appels in de moes. Ons panel proeft zeven pott...
  125. Carrico’s in Sittard: eten in een lichte vakantiesfeer

    Carrico’s in Sittard: eten in een lichte vakantiesfeer

    RESTAURANTRECENSIE - Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op...
  126. Het geheim van de perfecte lasagne

    Het geheim van de perfecte lasagne

    Een perfecte lasagne staat als een huis en heeft geen druppel saus op het bord.
  127. 'TapasTheater is de oplossing voor wie wel naar het theater wil, maar niet gaat'

    'TapasTheater is de oplossing voor wie wel naar het theater wil, maar niet gaat'

    Tapas eten en tussendoor korte voorstellingen van jonge theatermakers bezoeken. Dat is wat Tessa Har...

  128. Drie nieuwe Bib Gourmands in Belgische grensstreek

    Drie nieuwe Bib Gourmands in Belgische grensstreek

    De Belgische grensstreek heeft donderdag drie nieuwe Bib Gourmands gekregen.
  129. Vier nieuwe Bib Gourmands voor Limburg

    Vier nieuwe Bib Gourmands voor Limburg

    Vier Limburgse restaurants hebben een Bib Gourmand gekregen. Dat maakte Michelin donderdagochtend be...
  130. Chocolade panna cotta: eenvoudig maar oh zo fluwelig...

    Chocolade panna cotta: eenvoudig maar oh zo fluwelig...

    Het fluwelige roompuddinkje panna cotta vind je in Italië op haast elke menukaart en is de eenvoud z...
  131. Limburgse koks koken voor Voedselbank

    Limburgse koks koken voor Voedselbank

    Zes Limburgse koks gaan op maandag 26 november een vier gangen menu koken voor de Voedsel Zuid- Limb...
  132. Kok Ralph Hermans mikt hoog met Rantrée op top Dousberg

    Kok Ralph Hermans mikt hoog met Rantrée op top Dousberg

    Ralph Hermans en Jennifer Silvius moeten nog wennen aan het weidse uitzicht dat ze hebben vanuit hun...
  133. Zelfgemaakte ‘wilde ballen’ met pastinaaksaus

    Zelfgemaakte ‘wilde ballen’ met pastinaaksaus

    We wilden van wildgehakt een lekker balletje draaien. Maar wildgehakt is niet overal verkrijgbaar. D...

  134. De koningin van de recepten wil dat je zonder stress kookt

    De koningin van de recepten wil dat je zonder stress kookt

    Tachtig recepten bedenken. Per week! Meer dan vijftig kookboeken schrijven en vormgeven. In krap vij...
  135. 'Het scharrelvlees van Limburg wil spruiten en geen meloenen'

    'Het scharrelvlees van Limburg wil spruiten en geen meloenen'

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt hot...
  136. Een feestje op de tafel: Marokkaanse zalm met geroosterde paprika

    Een feestje op de tafel: Marokkaanse zalm met geroosterde paprika

    Een groot stuk vis staat heel feestelijk op tafel, en is juist makkelijker dan ieder z'n eigen filet...
  137. Couscous met zelfgedraaide kipballetjes

    Couscous met zelfgedraaide kipballetjes

    Couscous laat zich makkelijk met heel veel ingrediënten combineren.

    Deze keer met kipballetjes. Zelfg...

  138. Dit zijn de beste Weizenbieren uit onze test

    Dit zijn de beste Weizenbieren uit onze test

    Zomer- en winterbier. Voor mannen en vrouwen. Fruitig en kruidig van smaak. Het Weizenbier is in kor...
  139. Waar vind je de beste restaurants van Limburg?

    Waar vind je de beste restaurants van Limburg?

    Limburg is met 10 restaurants vertegenwoordigd in de Top 100 van Lekker 2019. Restaurant Da Vinci in...
  140. 'Eet elke dag een regenboog, daar word je blij van'

    'Eet elke dag een regenboog, daar word je blij van'

    Ze is verzot op groenten. Sterker: haar bijnaam is ‘groentemonster’. Roos ten Zeldam (25) runt in Si...

  141. De biet: ooit een suffe armeluisknol, nu super trendy

    De biet: ooit een suffe armeluisknol, nu super trendy

    De biet is terug. Dankzij hippe smoothies, carpaccio’s, bietenijs en zelfs bonbons van rode biet hee...

  142. De echte bierproever is geen snob

    De echte bierproever is geen snob

    Je hoeft er niet aan te nippen om vervolgens, moeilijk kijkend, te roepen dat je ‘iets notigs’ en ee...
  143. Pittige hap bij Bim & Bap in Maastricht

    Pittige hap bij Bim & Bap in Maastricht

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt de ...

  144. Halloween is compleet met deze heerlijke pompoen-cheesecake

    Halloween is compleet met deze heerlijke pompoen-cheesecake

    Woensdag 31 oktober is het Halloween. Zeg je Halloween dan zeg je pompoen. Pas op, deze pompoen-chee...
  145. Van papeters tot smulpapen

    Van papeters tot smulpapen

    Een smaakvolle en boeiende ontdekkingsreis door de keukens van vroeger. Dat is het boek Luilekkerlan...

  146. Sous-chef restaurant Valuas wint kookwedstrijd en staat in Europese finale

    Sous-chef restaurant Valuas wint kookwedstrijd en staat in Europese finale

    Sander van Zantvliet, sous-chef van restaurant Valuas, heeft de 52ste Benelux-wedstrijd van de prest...
  147. Pioppi-boek is erg populair, maar is het ook een goed dieet?

    Pioppi-boek is erg populair, maar is het ook een goed dieet?

    ‘Het Pioppi-dieet’ is op dit moment het bestverkochte boek in Nederland. Aan kenners stellen we de v...
  148. Kaasfondue op zijn oer-Zwitsers: oftewel zoals het hoort

    Kaasfondue op zijn oer-Zwitsers: oftewel zoals het hoort

    Koken én roeren leerde Maartje Beijsens van haar vader, die apotheker en hobbykok was in Maastricht....
  149. Kloeke mosselen en tamme vissen bij restaurant Sluiszicht

    Kloeke mosselen en tamme vissen bij restaurant Sluiszicht

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Slu...
  150. Gehaktballetjes in tomatensaus, maar dan net even anders

    Gehaktballetjes in tomatensaus, maar dan net even anders

    Van gehaktballetjes in tomatensaus krijgt mijn gezin nooit genoeg. Ze komen steeds weer anders op ta...
  151. AH: klant kan best zelf beoordelen of zijn bessen nog goed zijn

    AH: klant kan best zelf beoordelen of zijn bessen nog goed zijn

    Albert Heijn wil het label 'beste kwaliteit tot en met' schrappen om voedselverspilling tegen te gaa...
  152. Een pompoen om van te smullen

    Een pompoen om van te smullen

    Het is bijna Halloween. Hoogste tijd dus om pompoenen in huis te halen. Maar wat doe je met het vruc...

  153. Margo Reuten ster in documentaire over carrière

    Margo Reuten ster in documentaire over carrière

    Margo Reuten, de enige vrouwelijke sterrenchef die Nederland telt, maakt ook buiten de keuken carriè...
  154. Fris en luchtig najaarssoepje van een meester-herborist

    Fris en luchtig najaarssoepje van een meester-herborist

    De bossen en velden in de achtertuin van Anne van der Linden in Voeren zijn een culinair paradijs. Z...

  155. Bah schimmel! Wat moet je weggooien en wat kun je nog eten?

    Bah schimmel! Wat moet je weggooien en wat kun je nog eten?

    Is je eten beschimmeld? Sommige schimmels zijn nuttig en smaken zelfs goed, andere zijn ronduit geva...

  156. Elon Musk komt met nieuwe likeur Teslaquila

    Elon Musk komt met nieuwe likeur Teslaquila

    Tesla-baas Elon Musk belooft dat er binnenkort daadwerkelijk een likeur genaamd Teslaquila op de mar...
  157. Bij Samen in Venray swingen de borden meer dan de wijnen

    Bij Samen in Venray swingen de borden meer dan de wijnen

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Wij...

  158. Ideaal voor in de herfstvakantie: pain perdu met sticky bacon

    Ideaal voor in de herfstvakantie: pain perdu met sticky bacon

    Herfstvakantie! Voor de vroege lunch of als laat ontbijt zijn deze pain perdu op een vrije dag favor...
  159. Je hoofd in chocolade? Het kan met de foodprinter

    Je hoofd in chocolade? Het kan met de foodprinter

    De foodprinter rukt op in horecaland en biedt oneindig veel mogelijkheden om gerechten een wow-facto...

  160. Stoofgerecht met ras el hanout uit de tajine of wok

    Stoofgerecht met ras el hanout uit de tajine of wok

    In het najaar komen er weer vaker stoofschotels op tafel. Zoals dit veggy gerecht uit de tajine, maa...

  161. Lekker eten zonder ziek te worden

    Lekker eten zonder ziek te worden

    Lindy van Arkel uit Lomm weet sinds vorig jaar dat ze hypergevoelig is voor lactose en fructose. Met...

  162. Herfst, het is tijd voor stracotto

    Herfst, het is tijd voor stracotto

    Stracotto is overgaar vlees. Zachter gaat niet. Dit is ‘slow cooking’ in zijn meest elementaire vorm...

  163. Restaurant Gaar maakt zijn naam waar

    Restaurant Gaar maakt zijn naam waar

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Gaa...

  164. Lidl doet frikandel op de pizza en zuurkool in de kroket

    Lidl doet frikandel op de pizza en zuurkool in de kroket

    Frikandelfanaten opgelet. Lidl introduceert - na de frikandellenvlaai van Aldi - de frikandelpizza. ...
  165. Ouderwets genieten van deze pastinaakcrèmesoep met kaasvlinders

    Ouderwets genieten van deze pastinaakcrèmesoep met kaasvlinders

    Kaasvlinders - hoe ouderwets ook - vallen nog steeds bij iedereen in de smaak. Je kunt ze met elke k...
  166. Onderste stukje Cornetto binnenkort los verkrijgbaar

    Onderste stukje Cornetto binnenkort los verkrijgbaar

    Binnenkort te koop: het lekkerste stukje van een Cornetto. Natuurlijk gaat het hier niet om het vani...
  167. Koken met de lekkernijen uit de stadsmoestuin van Maastricht

    Koken met de lekkernijen uit de stadsmoestuin van Maastricht

    Je vindt er permacultuur van de Inca’s naast het anijsafrikaantje en sinaasappeltijm. Wondertomaten ...

  168. Zilt zeegenot bij zussen Siem

    Zilt zeegenot bij zussen Siem

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Bi-...

  169. Met deze arrabiatasaus maak je het hele gezin blij

    Met deze arrabiatasaus maak je het hele gezin blij

    'Mijn' arrabiatasaus maak ik met pomodorini uit blik. De zoete kerstomaatjes vormen een heerlijk teg...
  170. Studenten testen kookboeken: 'Mag er meer groente bij?'

    Studenten testen kookboeken: 'Mag er meer groente bij?'

    De start van het nieuwe studiejaar is voor uitgevers het sein om kookboeken met makkelijke en goedko...
  171. De 'legendarisch lekkere' tiramisutaart van Bowien

    De 'legendarisch lekkere' tiramisutaart van Bowien

    Met haar zelfbedachte taarten, cupcakes en andere baksels is Bowien Schins (18) uit Valkenburg een g...
  172. Danas in Geleen lust geen kleine porties

    Danas in Geleen lust geen kleine porties

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Dan...
  173. De ideale combi van zoete aardappel, pittige mierikswortel en zilte kappertjes

    De ideale combi van zoete aardappel, pittige mierikswortel en zilte kappertjes

    Het zoete van de aardappel in deze lauwwarme salade is heerlijk bij de pit van de mieriksworteldress...
  174. ‘Aan Sjuutteeänjd’ meest duurzame restaurant Nederland

    ‘Aan Sjuutteeänjd’ meest duurzame restaurant Nederland

    Biologisch restaurant Aan Sjuutteeänjd van Jean Thoma en Sonja Thoma-Cabo in Schinnen is woensdag ti...
  175. Welke limonadesiroop komt als beste uit de test?

    Welke limonadesiroop komt als beste uit de test?

    Uit één fles limonadesiroop haal je dertig glazen. Lekker voor de portemonnee. Maar hoe zit het met ...
  176. Zo’n gevuld kippetje is altijd lekker

    Zo’n gevuld kippetje is altijd lekker

    Gevulde kip lijkt vooral geschikt te zijn voor feestdagen. Maar deze lekkernij moet altijd kunnen.

  177. Alleen maar fruit eten is desastreus: 'Begin er niet aan'

    Alleen maar fruit eten is desastreus: 'Begin er niet aan'

    Niets anders dan fruit eten is desastreus. Deskundigen raden met klem af om het voorbeeld van de Vla...
  178. Romige comfortsoep uit Thailand met een pikant staartje

    Romige comfortsoep uit Thailand met een pikant staartje

    Soep leerde ze van haar moeder in Alkmaar maken. Altijd naturel, nooit uit een pakje. Comfortfood, d...

  179. Bernadettes gezonde wraps zijn niet alleen voor hoogopgeleide hipsters

    Bernadettes gezonde wraps zijn niet alleen voor hoogopgeleide hipsters

    Kleine aanpassingen van de dagelijkse hap is de beste manier om mensen gezond(er) te laten eten, wee...

  180. Bij De Kantien van Tous in Kerkrade is het goed tafelen

    Bij De Kantien van Tous in Kerkrade is het goed tafelen

    Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt De ...

  181. Recept: Smeuïge cake met appels van Limburgse bodem

    Recept: Smeuïge cake met appels van Limburgse bodem

    De appeloogst in de Limburgse boomgaarden is in volle gang. Met de verse oogst bakken we een nostalg...
  182. ‘Koffie is zo veel meer dan een senseootje’

    ‘Koffie is zo veel meer dan een senseootje’

    Wielrenner. Fotograaf. Koffieliefhebber. Oud-darter en -kickbokser. Brian Megens (28) is niet voor é...
  183. Maak eens een ontbijtkoek met dadels en noten

    Maak eens een ontbijtkoek met dadels en noten

    Een nieuwe favoriet: zelfgemaakte ontbijtkoek! Mét noten, want die maken de ontbijtkoek extra lekker...

  184. Jager en slager maken bitterballen van Limburgs wilde zwijnen

    Jager en slager maken bitterballen van Limburgs wilde zwijnen

    Smeuïg, mild gekruid en goed gevuld (30 procent) met vlees van Limburgse wilde zwijnen. Dat is de ‘w...
  185. Goelash: straffe ketelsoep van de poesta

    Goelash: straffe ketelsoep van de poesta

    Goulash. Je vindt het op veel menukaarten op de Balkan, in Roemenië en Duitsland. Het gerecht vindt ...

  186. Het geheim van de kunst die sushi heet

    Het geheim van de kunst die sushi heet

    Eerst had elk dorp een Chinees, toen kwam het wokparadijs en nu is sushi de trend. 2,5 uur eten tot ...

  187. Deze vegetarische quiche past als vast item in je weekmenu

    Deze vegetarische quiche past als vast item in je weekmenu

    Dol op zoete aardappel? Deze vegetarische quiche met yoghurt, parmezaanse kaas en salie is eentje om...
  188. Test: Welke brie is de top, welke de flop?

    Test: Welke brie is de top, welke de flop?

    Op stokbrood of in salades: een paar plakjes brie en je waant je weer zo op vakantie in Frankrijk. M...
  189. Oma Annie's makkelijke en goedgevulde groentesoep

    Oma Annie's makkelijke en goedgevulde groentesoep

    Een lekkere, gevulde groentesoep hoeft geen uren op het fornuis te staan. Deze simpele soep staat bi...
  190. Vis ‘en papillotte’ van Wulf Engel

    Vis ‘en papillotte’ van Wulf Engel

    Je ziet het niet meer zo heel vaak op de kaart staan, maar het is een klassieker bij ons thuis: vis

  191. Gluren in andermans broodtrommel: dit eten zij met de lunch

    Gluren in andermans broodtrommel: dit eten zij met de lunch

    De vakantie is voorbij, de lunchtrommels worden weer gevuld. Dat de lunch er voor iedereen anders ui...
  192. Gehaktballetjes met bacon, chardonnay, mascarpone en dille

    Gehaktballetjes met bacon, chardonnay, mascarpone en dille

    Deze gehaktballetjes zijn spontaan eens ontstaan toen ik nog een stukje bacon en half bakje mascarpo...
  193. Stamppot in de zomer? Deze is heerlijk fris en smeuïg

    Stamppot in de zomer? Deze is heerlijk fris en smeuïg

    Stamppot kan ook als het nog zomers weer is, als je maar de juiste ingrediënten gebruikt.

  194. Lindy's fluffy en 'vrij gezonde' pannenkoekjes

    Lindy's fluffy en 'vrij gezonde' pannenkoekjes

    Je mag haar ervoor wakker maken: een ontbijt met pannenkoeken. Lindy Bos blieft geen boterham met ka...
  195. Wat tappen we? Deze week: stroeve Maltezer uit Maastricht

    Wat tappen we? Deze week: stroeve Maltezer uit Maastricht

    De Ridder Maltezer was het eerste speciaalbier van Nederland, zeggen ze in Maastricht. Kan best. Leg...

  196. Preuvenemint: Welke gerechten zijn de lappen echt waard?

    Preuvenemint: Welke gerechten zijn de lappen echt waard?

    Kijken, ruiken, drinken, proeven en snoepen. Het Preuvenemint belooft elk jaar een paradijs van zinn...
  197. Hou de zomer vast met deze heerlijke groentestoof uit Italië

    Hou de zomer vast met deze heerlijke groentestoof uit Italië

    Met deze Italiaanse groentestoof houden we de heerlijke zomer nog even vast.
  198. Limburger staat met aardappelbrood in de finale van De Nieuwe Lekkerbek

    Limburger staat met aardappelbrood in de finale van De Nieuwe Lekkerbek

    Ivo Mulder (43) staat met z’n recept voor aardappelbrood in de finale van het tv-programma De Nieuwe...
  199. Levensechte puppy-ijsjes hit in restaurant Taiwan

    Levensechte puppy-ijsjes hit in restaurant Taiwan

    Het lijken net echte Shar Pei puppy’s maar dat zijn het niet. Dit zijn ijsjes op het menu van een re...
  200. Dol op icetea? Dit zijn de lekkerste

    Dol op icetea? Dit zijn de lekkerste

    Op hete dagen zorgt ijskoude ijsthee voor verkwikking. Ons panel proeft zeven perzikvarianten uit de...

ETEN & DRINKEN | CULTUUR | SHOW & MEDIA | FIT & BEAUTY | L-MAGAZINE
  • Net binnen
  • Meest gelezen
  1. Martijn Krabbé: ‘Ik ben niet zo afhankelijk van The Voice als men denkt’
  2. Een swingend cadeau voor de prins op de bok
  3. Chocoladerepen in aparte smaken: top of flop?
  4. Vocale orkaan uit Texas zoekt rust en essentie met hulp uit Limburg
  5. Filemon Wesselink helpt jongeren in Kelpen-Oler: ‘Ik ben niet alleen de praatpop van tv’
  1. Marijke Helwegen legt uit waarom ze zo trilt en Bo Saris verdrietig om dood Karl Lagerfeld
  2. Samsung toont opvouwbare smartphone: tablet en mobiel in één voor megaprijs
  3. Earth & Fire-toetsenist Gerard Koerts overleden
  4. Chocoladerepen in aparte smaken: top of flop?
  5. Samsung kondigt Galaxy S10 aan: lees hier alles over het nieuwe vlaggenschip

Deze week in L-Magazine

Lees nu L-Magazine

Zoek een recept









Menu
Nieuws
  • Binnenland
  • Buitenland
  • Economie
  • Opmerkelijk
  • Noord-Limburg
  • Midden-Limburg
  • Zuid-Limburg
Regio
Sport
  • Voetbal
  • Fortuna Sittard
  • MVV Maastricht
  • Roda JC
  • VVV Venlo
  • Formule 1
  • Voetbaluitslagen
Lifestyle
  • Eten & Drinken
  • Cultuur
  • Entertainment
  • L-magazine
Video
Vastelaovend
Index
Index
De Limburger
  • Privacy
  • Cookiebeleid
  • Gedragscode
  • Vacatures
  • Adverteren
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Leveringsvoorwaarden
  • Overeenkomst voor gegevensgebruik
  • Plus
  • Auteursrecht
  • Abonneevoordeel
Service en contact
  • Service
  • Krant niet bezorgd?
  • Webshop
  • Veelgestelde vragen
  • Tip ons
  • Colofon
  • Contact
Krant
  • Abonneren
  • Digitaal lezen
  • Foto nabestellen
  • Filippinepuzzel
  • Prijswinnaars
  • Specials
Blijf op de hoogte
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Nieuwsbrief
  • Rss
Mobiel
  • Android Nieuwsapp
  • iOS Nieuwsapp
  • Krantenapp
Meer
  • Overlijdensberichten
  • Rubrieksadvertenties
  • Van harte berichten
  • Wij Limburg
  • Bereik Limburg
  • UitTipsLimburg
  • Index
De Limburger
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Rss

©2019 Mediahuis Limburg