Méér uit jouw regio

Bij De Limburger krijg je nog meer nieuws uit je eigen gemeente, dorp, stad, wijk en buurt. In een vernieuwde krant, op onze website, onze Facebook-pagina en met lokale e-mail nieuwsbrieven. We vertellen je er graag meer over.

De vernieuwde krant

 • Al het regionale en lokale nieuws staat voorin.
 • Dagelijks de rubriek ‘Om de hoek’ met het laatste lokale nieuws.
 • Alle familieberichten op een vaste, dubbele pagina.
 • Nederland & de wereld, Sport en Leef! zijn uitneembare delen.
 • Geldt ook voor L-magazine en Horizon op zaterdag.

31 lokale webpagina’s

 • Op delimburger.nl voor alle 31 Limburgse gemeenten een aparte pagina met het laatste nieuws.
 • Handig: je eigen gemeente kun je als favoriet instellen (bookmarken), zodat je voortaan niet telkens hoeft te zoeken.
 • Je bent van harte uitgenodigd om de redactie lokale nieuwstips, foto’s en filmpjes te sturen.
Naar mijn lokale nieuws

31 lokale Facebook-groepen

 • Op de Facebook-pagina van De Limburger voor alle 31 gemeenten een eigen groep met het plaatselijke nieuws.
 • Sluit je ook aan bij de groep van jouw gemeente en volg het nieuws uit je stad, dorp en wijk op de voet.
 • Ook hier ben je van harte uitgenodigd om de redactie te voorzien van nieuwstips, foto’s en filmpjes.
Naar mijn lokale Facebook-groep

31 lokale nieuwsbrieven

 • Elke dag in je mailbox een overzicht van het laatste nieuws uit jouw gemeente? Meld je aan voor een van onze 31 lokale nieuwsbrieven.
 • Aanmelden regel je snel en eenvoudig op de webpagina delimburger.nl/lokalenieuwsbrief.
Naar mijn lokale nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Het nieuws uit jouw regio en gemeente staat voortaan voorin in de krant. Bovendien gaan we je met de nieuwe indeling ook meer plaatselijk nieuws geven. Niet alleen in de papieren of digitale krant, maar vooral ook op delimburger.nl en op onze Facebook-pagina. We zijn ervan overtuigd dat we zo een nóg betere regiokrant voor je maken, nog meer toegespitst op de interesses van jou als lezer.

Op delimburger.nl vind je voor alle 31 Limburgse gemeenten een aparte webpagina met het laatste plaatselijke nieuws. Bovendien heeft iedere gemeente een eigen groep op de Facebook-pagina van De Limburger en een eigen dagelijkse e-mail nieuwsbrief. We zijn ervan overtuigd dat we je op deze manier nóg beter, sneller en gevarieerder kunnen informeren over wat leeft en speelt in jouw directe omgeving.

Het eerste katern van De Limburger is altijd blauw geweest. Dat is en blijft het nieuwskatern, waar dat nieuws ook vandaan komt: uit Limburg, uit je gemeente, Nederland of de rest van de wereld. De groene kleur van 'Regio' is dus komen te vervallen.

DDe oude namen Venlo en Venray dekken de lading van de editie Noord-Limburg niet goed, vinden we. Denk bijvoorbeeld aan grote gemeenten als Peel en Maas en Bergen, die ook tot deze editie behoren. We willen deze gemeenten niet te kort doen door alleen Venlo en Venray in de editienaam te vermelden. Vandaar de keuze voor de editie Noord-Limburg. Hetzelfde geldt voor de editie Midden-Limburg en de oude benamingen Roermond en Weert.

De prijsverhoging per 1 januari komt voort uit de door het kabinet ingevoerde verhoging van de BTW van 6% naar 9%. Dit heeft dus niets te maken met de vernieuwingen in de krant.