Bekijk onze videohandleiding:

Heb je een Android toestel? Bekijk hier de uitleg voor Android

De Limburger Plus.

Onbeperkt toegang tot alles.

Met De Limburger Plus kun je digitaal alles van De Limburger lezen. Welk abonnement je ook hebt, met De Limburger Plus heb je onbeperkt toegang tot:

Eén keer een account aanmaken.

Het enige dat je voor De Limburger Plus nodig hebt, is je digitale account. Dit zijn de inloggegevens die je ook gebruikt om de krant digitaal te lezen. Heb je deze inloggegevens? Dan kun je meteen aan de slag. Nog geen digitaal account? Dan moet je je eenmalig registreren. In een paar minuutjes heb je dat geregeld. Heb je een vraag? We willen je graag helpen.

Ben je nog geen abonnee?

Probeer De Limburger nu 14 dagen gratis!

Direct starten met lezen

DL website

Het actuele overzicht.

Nieuwsfeiten volgen elkaar in snel tempo op, dag en nacht. De DL Website geeft je steeds een actueel en betrouwbaar overzicht. Het Limburgse nieuws uiteraard, maar ook met binnen- en buitenland, sport, economie, beurs, entertainment, weer en verkeer. Op de DL website vind je bovendien artikelen die alleen beschikbaar zijn voor jou als abonnee. Je herkent deze exclusieve artikelen aan het DL Plus label.

Ga naar de DL website

DL krantenapp

De krant op je tablet of mobiel

De complete krant van De Limburger lezen op je tablet of mobiel doe je met de DL krantenapp. De DL krantenapp is gratis voor jou als abonnee, welk abonnement je ook hebt. Met daarbij heel veel digitale leesextra’s. Kijk maar eens op onze digitale leestafel, die je via de krantenapp onbeperkt kunt gebruiken. Dat is nog eens lekker veel keuze. Download nu de DL krantenapp op je tablet of mobiel.

DL krantenapp

DL nieuwsapp

Snel het laatste nieuws checken

Drukke agenda? Veel onderweg? Weinig tijd dus om het nieuws te volgen? Met de DL nieuwsapp hoef je niets te missen. Een overzicht van het laatste nieuws uit Limburg en de rest van de wereld, en met actueel weer en verkeer. De DL nieuwsapp is gratis voor iedereen, maar met jouw DL Plus-account heb je ook toegang tot de exclusieve Plus-artikelen op de app. Deze herken je aan het DL Plus label.

DL nieuwsapp

DL nieuwsbrieven

Geen zin of tijd om alles uit te zoeken en bij te houden? Geen probleem, we hebben een aantal gratis nieuwsbrieven voor je. Welke nieuwsbrieven je graag in je mailbox wilt ontvangen, bepaal je uiteraard zelf. En je kunt je ieder moment weer afmelden. De keuze is aan jou.

Aanmelden voor DL Nieuwsbrieven

Veelgestelde vragen

Met De Limburger Plus haal je meer uit je abonnement.  Zo heb je toegang tot:

  • De Limburger Plus artikelen: Elke dag maakt onze redactie artikelen die exclusief voor onze abonnees beschikbaar zijn op onze website. Je herkent deze artikelen aan het DL+ label.
  • De Limburger Plus krantenapp: Met de DL krantenapp op je tablet of mobiel heb je altijd de krant bij de hand, waar je ook bent.
  • Heel veel leuke extra’s: Voor abonnees doen we meer! Elke week presenteren we de leukste extra’s aan onze abonnees.

Bekijk hier al onze voordeelacties en laat je verrassen.

Indien je al beschikt over inloggegevens voor de digitale krant dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je hebt met je inloggegevens voor de digitale krant ook toegang tot De Limburger Plus.

Om Plus artikelen te kunnen lezen dien je in te loggen.
Beschik je al over een account om de krant digitaal te kunnen lezen? Je  kunt deze inloggegevens ook gebruiken voor De Limburger Plus.

  • Heb je nog geen account, klik dan hier om jezelf te registreren.
  • Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier.
  • Kun je nog steeds niet inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Om de Plus artikelen te kunnen lezen dien je in te loggen. Lukt het niet om artikelen te lezen terwijl je wel ingelogd bent? Je kunt dan het beste je cookies verwijderen en opnieuw inloggen.
Lukt het nog steeds niet om Plus artikelen te lezen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Indien je al beschikt over inloggegevens voor de digitale krant dan hoef je je niet opnieuw te registeren. Je hebt met je inloggegevens voor de digitale krant ook toegang tot De Limburger Plus.

Heb je nog geen inloggegevens. Klik dan hier om jezelf te registeren.

Indien je geen abonnee bent, maar toch gebruik wilt maken van De Limburger Plus, dan mag je 14 dagen gratis kennismaken. Klik hier om jezelf te registreren.