De Limburger Klantenservice
Mijn abonnement

Bekijk hier informatie over uw abonnement(en) en raadpleeg uw adresgegevens en betaalwijze.

Abonnementsgegevens bekijken ›

Veelgestelde vragen

+
Wat moet ik doen bij een overlijden?

U kunt telefonisch het abonnement opzeggen. Met een bewijs van overlijden (rouwadvertentie, verklaring van gemeente/notaris) kunt u per direct het abonnement opzeggen, anders geldt er een opzegtermijn van één maand. Wilt u het abonnement overnemen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088 - 77 80 888. Op werkdagen zijn wij geopend tussen 08.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

+
Ik wil mijn abonnement opzeggen

Wat jammer dat u overweegt om uw abonnement op te zeggen. Voor alle reguliere abonnementen geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor een actieabonnement geldt een opzegtermijn van 1 maand voor het einde van de actieperiode. Wordt het abonnement te laat opgezegd? Dan geldt een automatische verlenging van 1 maand voor de reguliere prijs zoals vermeld staat in de Algemene Voorwaarden .

De eenvoudigste manier om uw abonnement te beëindigen is door contact op te nemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088 - 77 80 888. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon
Abonneevoordeel Abonnement Bezorging Digitaallezen Registratie Vakantie Noodbericht Pijl FAQ Zoek Home Overig